zoom_in

KOTVIČNÍK ZEMNÍ mletý plod prášek BIO

159,00 Kč
S DPH

Tribulus terrestris

Počet
block Není skladem

Kotvičník zemní – BIO plod jemně namletý na prášek(pouze z BIO plodů, nikoliv celé natě. Výhodou prášku je velice snadná příprava.

Mnoho mužů již objevilo přínos kotvičníku. Vyzkoušejte ho a staňte se jedním z nich. Jednoletá bylina pochází pravděpodobně z Číny a Indie. Díky svým blahodárným účinkům je v současnosti jednou z nejoblíbenějším bylin i u nás.

Použití: Kotvičník BIO je oblíbenou bylinou zejména mužů. Uvolňuje svalové napětí. Užití je vhodné pro sportovce a může se stát přírodní cestou pro náhradu chemických přípravků. Kotvičník podporuje přirozenou obranyschopnost, pohlavní systém, má vliv na hormonální aktivitu. Přispívá k udržení normálních funkcí kardiovaskulárního systému, ovlivňuje srážlivost krve a podporuje její čištění. Kotvičník zemní podporuje normální funkce močového a reprodukčního systému – je vhodný pro muže, přičemž účinky pocítí zejména muži ve věku nad 40 let. Blahodárně působí na nervový systém, podporuje normální zdraví dýchacích cest i pleti, udržuje zdraví dásní i úst.

Tradiční použití: Jednu čajovou lžičku rozmíchat v malém množství vody a užít 2× denně před jídlem.

Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte na bezpečné místo mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v temnu a suchu.

TIP na přípravu: Požadované množství nejprve vložíme do sklenice, přidáme pouze 2× více vody nežli obsahu prášku a rozmícháme na hustou pastu. Tuto pastu již libovolně doředíme tekutinou, přičemž nevznikají hrudky.

280547

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napsat recenzi

KOTVIČNÍK ZEMNÍ  mletý plod prášek BIO

KOTVIČNÍK ZEMNÍ mletý plod prášek BIO

Tribulus terrestris

Mohlo by vás také zajímat

5 produkty ve stejné kategorii